0643625286
info@marotec.nl

Afscheidingsgordijnen

Afscheidingsgordijnen zijn zeer opvallende elementen in onder andere werkplaatsen en magazijnen. Ze kunnen gebruikt worden om grotere ruimtes in kleinere ruimtes onder te verdelen. Omdat ze voor een groot deel de uitstraling van de betreffende ruimtes bepalen, leveren wij afscheidingsgordijnen in een breed scala aan kleuren. Zo kunt u altijd kiezen voor afscheidingsgordijnen die recht doen aan de uitstraling van uw bedrijf.

Afscheidingsgordijnen op maat

Wij verkopen verschillende soorten afscheidingsgordijnen: schuifgordijnen, strokengordijnen, lamellengordijnenvaste gordijnen en industriegordijnen. Indien u twijfelt over wat de beste toepassing is voor uw situatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Marotec voorziet u graag van een gedegen advies over wat de beste soorten afscheidingsgordijnen voor uw bedrijf zijn. Uiteraard kunnen wij uw afscheidingsgordijnen op maat maken. Neemt u op uw gemak een kijkje in ons assortiment en ontdek wat voor mogelijkheden u heeft op het gebied van afscheidingsgordijnen.

Er zijn verschillende soorten afscheidingsgordijnen, klik op de afbeeldingen voor meer informatie

afscheidingsgordijn                       Leverancies van Afscheidingsgordijnen zoals een Lammellengordijn                      Leverancies van Afscheidingsgordijnen

Schuifgordijnen                                   Lamelgordijnen                                   Vaste gordijnen