0643625286
info@marotec.nl

In elke ruimte waar gelast wordt, dienen de juiste voorzorgsmaatregelen genomen te worden. Marotec biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van lasschermen en lasgordijnen. Deze voorkomen dat vonken alle kanten op kunnen vliegen en voorkomen dat uw medewerkers worden blootgesteld aan gevaarlijke straling. Door lasschermen en lasgordijnen te plaatsen kunt u zorgen dat iedereen op een veilige en prettige manier kan werken.

Lasschermen of lasgordijnen?

De keuze tussen lasschermen of lasgordijnen is afhankelijk van wat er voor uw specifieke situatie het meest geschikt is. Wanneer u vaste ruimtes heeft waar las- en/of slijpwerkzaamheden worden uitgevoerd, dan zijn lasgordijnen vaak ideaal. Echter in sommige situaties kan het handiger zijn om te kiezen voor mobiele lasschermen, welke gemakkelijk verreden kunnen worden.

Wanneer u twijfelt, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie en kunnen u van een professioneel advies voorzien. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!