0643625286
info@marotec.nl

Antislip coating

Onze Grip® coating is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten, voor een breed scala aan toepassingen.Antislip coating

Grip® AntiSlip Bathroom 

Grip® AntiSlip Bathroom heeft een fijne korrel en is vooral geschikt voor douches, badkuipen en keukenvloeren. De gegranuleerde coating voelt een beetje als zand op het natte strand, en stimuleert de bloedsomloop in de zolen van de voeten.

Grip® AntiSlip Floor 

Grip® AntiSlip Floor met grove korrel is de juiste oplossing tegen gladheid op keramiek, natuursteen, hout, metaal, glas of andere vloeren die met blote voeten of schoenen worden betreden.

Grip® AntiSlip Industry

Deze antislip oplossing met grove korrel is de juiste oplossing voor alle vloeren, trappen en hellingbanen in een industriële omgeving waar niet alleen water, maar ook olie en vetten een bron zijn van gevaar op struikel- of valpartijen. Deze coating kan gebruikt worden in bijvoorbeeld commerciële keukens, op buitentrappen en in garages.

Grip® Outdoor AntiSlip 

Grip® Outdoor AntiSlip heeft een zeer grove korrel en is de ideale oplossing voor platforms met meer dan 6% helling, treinstations en outdoor gebieden die regelmatig worden blootgesteld aan regen, sneeuw en/of modder.

Grip® AntiSlip Water Area 

Grip® AntiSlip Water Area is een speciale oplossing voor gebieden die voortdurend in contact staan met (zee)water of onder hoge osmotische druk staan, zoals treden en vloeren in zwembaden.

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Voor vele toepassingen

 

Leverancier van Antislip coating