0643625286
info@marotec.nl

Antislip vloer

Gladde vloeren zijn één van de grootste risicofactoren bij bedrijven. Met name in de buurt van wasstraten, smeerputten en dergelijke lopen werknemers dagelijks een verhoogd risico op ongelukken. Wacht niet tot het mis gaat, maar tref tijdig de juiste voorzorgsmaatregelen. Onderwerp uw bedrijfsruimte aan een kritische blik en pak de plekken aan waar men risico loopt.

Risicoplekken aanpakken door antislip vloeren

Marotec biedt ook voor uw vloeren de juiste antislip oplossingen. Wij leveren standaard antislip elementen, verkrijgbaar in diverse kleuren, welke heel eenvoudig te monteren zijn. Al onze antislip producten zijn onderverdeeld in drie kwalificaties: commercieel, industrie en off-shore. Ook voor uw bedrijf hebben wij de juiste antislip oplossing!

Toepassingen antislip vloer

Anitslip vloeren zijn in veel gevallen toe te passen. Antislip vloeren zijn in veel gevallen zeer nuttig. Benieuwd waarvoor u antislip vloeren voor in kunt zetten? Hier kunt u meer lezen over de toepassingen van antislip vloeren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus neem het zekere voor het onzekere en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Voor vele toepassingen

 

Leverancier van Antislip vloeren