0643625286
info@marotec.nl

Bergo is een merk dat zich specialiseert in het produceren van kunststof vloertegels. In dit artikel informeren we u over de voordelen die deze vloertegels u bieden, welke soorten vloertegels er verkrijgbaar zijn en voor welke toepassingen ze gebruikt kunnen worden.

De voordelen van Bergo vloertegels

Bergo vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. U kunt ze eenvoudig zelf leggen, ze zijn onderhoudsvriendelijk en ook weer makkelijk te verhuizen. De tegels hebben geluidsabsorberende eigenschappen en zorgen dat de ondervloer voldoende geventileerd blijft, terwijl ze toch aangenaam warm zijn om op te werken. De vloertegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u gemakkelijk een vloer in de gewenste stijl kunt leggen.

Soorten vloertegels en toepassingen

Bergo vloertegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: Bergo XL, Bergo Premium en Bergo Royal. Bergo XL vloertegels zijn super makkelijk om zelf te leggen. Deze onderhoudsvriendelijke vloertegels zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen op het balkon, het terras, in de schuur, in de wasruimte, enzovoorts. Dankzij de drainage capaciteiten van het materiaal is vocht geen enkel probleem voor deze tegels.
Bergo Premium vloertegels zijn weer erg geschikt voor toepassingen op plaatsen waar een zeer sterke vloer vereist is. Hierbij kunt u denken aan werkplaatsen, golfbanen en openbare ruimtes en andere plaatsen waar de vloer intensief wordt gebruikt.
Bergo Royal vloertegels zijn tegels met een luxe uitstraling, die vaak worden gebruikt voor zwembaden. Echter zijn ze ook prima geschikt voor het terras of het balkon.