0643625286
info@marotec.nl

Grip coating

Grip coating leverancierDe GriP ® coating is verkrijgbaar in vijf versies, voor een breed scala aan toepassingen:

De meest gebruikte zijn de coatings voor in de badkamer en de Grip Floor

1) Grip AntiSlip Bathroom heeft een fijne korrel en is vooral geschikt voor douches, badkuipen of keukenvloeren. Volgens de fabrikant voelt de gegranuleerde coating een beetje als zand op het natte strand en stimuleert het de bloedsomloop in de zolen van de voeten.

2) Grip AntiSlip Floor met grove korrel is de juiste oplossing tegen gladheid op keramiek, natuursteen, hout, metaal, glas of andere vloeren die met blote voeten of schoenen worden betreden.

3) Grip AntiSlip Industry. met grove korrel is de juiste oplossing voor alle vloeren, trappen en hellingbanen in een industriële omgeving waar niet alleen water, maar ook olie en vetten een bron zijn van gevaar op struikel- of valpartijen. Deze coating kan gebruikt worden in bijvoorbeeld commerciële keukens, op buitentrappen of garages.

4) Grip Outdoor AntiSlip met een zeer grove korrel is de oplossing voor platforms met meer dan 6% helling, treinstations en outdoor gebieden die regelmatig worden blootgesteld aan regen, sneeuw en/of modder.

5) Grip AntiSlip Water Area is een speciale oplossing voor gebieden die voortdurend in contact staan met (zee)water of onder hoge osmotische druk staan zoals treden envloeren in  zwembaden.