0643625286
info@marotec.nl

Industriegordijnen

Een industriegordijn draagt bij aan een veilige werkomgeving doordat u uw werkplaats kunt indelen in verschillende afgescheiden secties. De gordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en nemen weinig ruimte in. De industriegordijnen zijn bovendien een stuk flexibeler dan een vaste wand en kunnen daardoor eenvoudig in gebruik genomen worden wanneer dit nodig is.

Bij grote werkplaatsen en magazijnen bestaat vaak de behoefte om de ruimte (tijdelijk) onder te verdelen in kleinere ruimtes. Dit kunt u heel eenvoudig doen met behulp van industriegordijnen.

Mogelijkheden

Marotec biedt een breed assortiment aan diverse industriegordijnen. Afhankelijk van wat voor uw specifieke toepassing het meest geschikt is, heeft u de keuze uit verschuifbare industriegordijnen en vaste industriegordijnen. De verschuifbare industriegordijn wordt geleverd inclusief een kunststof of stalen gelagerde runner en bestaan uit losse stukken die door middel van drukknopen aan elkaar bevestigd kunnen worden. Hierdoor zijn ze zeer flexibel en kunnen ze heel gemakkelijk geplaatst en verwijderd worden.

Verschillende soorten industriegordijnen

Industriegordijnen zijn er in verschillende varianten. Een strokengordijn bestaat uit verticale stroken die vaak van kunststof zijn gemaakt. Een strokengordijn is een eenvoudige oplossing voor ongedierte, tocht, rook, fijnstof en overig ongewenst materiaal. Maar u zou ook kunnen kiezen voor een afscheidingsgordijn met bredere stroken die aan elkaar vast te maken zijn.

Zo kunt u uw werkruimte of opslag afscheiden van bijvoorbeeld de productieruimte of een plek waar veel stof in de lucht hangt. Een ander bijkomend voordeel van een afscheidingsgordijn is dat u het energieverbruik van het pand omlaag kunt brengen. Zo draagt u bij aan een veiligere en duurzame werkplaats.

Leverancier van industriegordijnen

Heeft u behoefte aan een wat meer permanente oplossing, dan kunt u kiezen voor onze vaste industriegordijn. Deze zijn vrijwel hetzelfde als onze verschuifbare industriegordijnen, echter worden ze aan een buis gemonteerd zodat ze niet open geschoven kunnen worden. Voor zowel de verschuifbare als de vaste industriegordijnen heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren en kleurcombinaties, zodat u een industriegordijn kunt samenstellen die aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Industriegordijnen, hygiëne en veiligheid

Ook als tijdelijke oplossing is dit type afscheidingsgordijn een zeer geschikte oplossing. U kunt het gordijn namelijk eenvoudig installeren en ook het verplaatsen van het gordijn is zo voor elkaar. Kortom een flexibele oplossing om veilig te kunnen werken.

Deze industriegordijnen zijn ook geschikt voor de Food sector en voldoen aan de normen voor een hygiënische opslag. Met deze gordijnen kunt u de temperatuurverschillen van uw ruimtes goed op peil houden, zonder dat u de toegankelijk van de ruimte beperkt. Deze industriegordijnen houden insecten buiten, voorkomt de opbouw van stof in de productiemachines en houdt de werkplaats veilig om in te werken.

Beter rendement

Met de industriegordijnen kunt u meer rendement uit uw ruimte / vloeroppervlakte halen. Door gebruikt te maken van industriegordijnen kunt u verschillende werkzaamheden in de zelfde ruimte doen of meer mensen in dezelfde ruimte laten werken zonder dat ze last van elkaars werkzaamheden hebben.

U benut de ruimte dus beter en hierdoor haalt u een hoger rendement uit de ruimte.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze industriegordijnen? Neemt u dan contact op met Marotec. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

 

Leverancier van Industriegordijnen