0643625286
info@marotec.nl

Industriegordijnen

Bij grote werkplaatsen en magazijnen bestaat vaak de behoefte om de ruimte (tijdelijk) onder te verdelen in kleinere ruimtes. Dit kunt u heel eenvoudig doen met behulp van industriegordijnen.

Mogelijkheden

Marotec biedt een breed assortiment aan diverse industriegordijnen. Afhankelijk van wat voor uw specifieke toepassing het meest geschikt is, heeft u de keuze uit verschuifbare industriegordijnen en vaste industriegordijnen. De verschuifbare industriegordijn wordt geleverd inclusief een kunststof of stalen gelagerde runner en bestaan uit losse stukken die door middel van drukknopen aan elkaar bevestigd kunnen worden. Hierdoor zijn ze zeer flexibel en kunnen ze heel gemakkelijk geplaatst en verwijderd worden.Heeft u behoefte aan een wat meer permanente oplossing, dan kunt u kiezen voor onze vaste industriegordijn. Deze zijn vrijwel hetzelfde als onze verschuifbare industriegordijnen, echter worden ze aan een buis gemonteerd zodat ze niet open geschoven kunnen worden. Voor zowel de verschuifbare als de vaste industriegordijnen heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren en kleurcombinaties, zodat u een industriegordijn kunt samenstellen die aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze industriegordijnen? Neemt u dan contact op met Marotec. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

 

Leverancier van Industriegordijnen