0643625286
info@marotec.nl

Lamellengordijn

Werkplaatsen, magazijnen of andere bedrijfsruimten vragen om praktische, functionele oplossingen. Marotec denkt graag met u mee en biedt u de ideale oplossing voor het afschermen van openingen: lamellengordijnen.

Opties

Onze lamellengordijnen bestaan uit meerdere stroken van elk 30 centimeter breed. Afhankelijk van het soort toepassing, kunt u kiezen voor stroken van 2 of 3 millimeter dik. Een lamellengordijn kan zowel in als voor een opening aan een buis gemonteerd worden.
In ruimtes waar veel doorloop plaatsvindt kunt u een verschuifbaar lamellengordijn laten plaatsen.Voordelen

Onze lamellengordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u moeiteloos de juiste uitstraling kunt creëren. De lamellengordijnen zijn van een prima kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze eenvoudig en snel te plaatsen en vereisen ze zeer weinig onderhoud. Lamellengordijnen hebben een isolerende werking en dragen bij aan het realiseren van een aangenaam werkklimaat. Tocht en stof worden buiten de werkruimte gehouden en geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt.

Advies op maat

Twijfelt u over welk afscheidingsgordijn het best geschikt zou zijn? Marotec helpt u graag om voor uw specifieke situatie de meest passende oplossing te vinden. Neemt u gerust contact met ons op voor een professioneel advies op maat!✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

 

Leverancier van Lamellengordijn