0643625286
info@marotec.nl

Lasgordijn

Lasgordijnen zijn van essentieel belang in ruimtes waar laswerkzaamheden worden uitgevoerd. Ze bieden een effectieve bescherming tegen vonken, spetters en de schadelijke straling die tijdens het lassen vrijkomt,

en zorgen dat omstanders (die geen oogbescherming en dergelijke dragen) niet in gevaar worden gebracht. Het plaatsen van een lasgordijn is cruciaal voor de veiligheid van u en uw medewerkers. De lasgordijnen kunnen eenvoudig bevestigd worden en zijn bestand tegen lasspatten, vonken en slijpsel en zijn zelfdovend.

CEPRO-Robusto XL, verrijdbaar enkelscherm v.v. orange 
lasgordijnen of transparant gordijn

Dit scherm is in totaal 435 cm breed  en 210 cm hoog. Het geheel bestaat uit een middenkader van 215 cm breed en 2 zwenkarmen van elk 110 cm breed en is verrijdbaar op vier stuks zwenkwielen, waarvan twee met rem.

 Lasgordijnen op maat

Bij Marotec streven we ernaar om voor elke situatie de meest passende oplossing te leveren. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw lasschermen, laat u het ons dan weten! Wij kunnen voor u complete lasgordijnen op maat maken en monteren.

Interesse?

Wilt u meer weten met betrekking tot de mogelijkheden op het gebied van lasgordijnen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Montage

 

 

Leverancier van Lasgordijnen