0643625286
info@marotec.nl

Perforoosters

Marotec is een specialist op het gebied van perforoosters. Op deze pagina informeren we u over de toepassingen en voordelen van onze gegalvaniseerde perforoosters.

Toepassingen perforoosters

Onze perforoosters zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen waar veel gebruik wordt gemaakt van water of andere vloeistoffen. Hierbij kunt u denken aan paardenstallen, veehouderijen, autowasserijen, werkplaatsen en spuitcabines. Maar ook in de scheepvaart wordt veelvuldig gebruik gemaakt van perforoosters. De roosters bieden u een praktische manier om overtollig water direct af te voeren.Voordelen perforoosters

Marotec kan voor u perforoosters op maat maken. De perforoosters zijn heel eenvoudig te leggen en omdat ze niet roesten, kunnen ze ook buiten gebruikt worden. Onze perforoosters zijn bovendien zeer praktisch. Ze kunnen zowel in de vloer als in traptreden bevestigd worden.

Advies op maat

Om te bepalen welk soort perforoosters voor u het meest geschikt zijn, ontvangen wij van u graag wat informatie over de toepassing. Hierbij is vooral de belasting van de perforoosters belangrijk. Naar aanleiding van deze informatie kunnen wij u van een professioneel advies voorzien en u een vrijblijvende offerte aanbieden. Indien u nog vragen heeft over onze perforoosters, neemt u dan gerust contact met ons op!

 

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

Leverancier van Perforoosters