0643625286
info@marotec.nl

Persroosters

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat persroosters levert? Dan bent u bij Marotec aan het juiste adres! Marotec levert kwalitatief hoogwaardige persroosters, welke voor een breed scala aan toepassingen gebruikt kunnen worden. Onze persroosters worden veel gebruikt als vloerroosters en wandroosters, maar bieden ook uitkomst bij trappen en diverse architectonische toepassingen. Met name in werkplaatsen, autowasserijen, stallen en in de scheepvaart wordt veelvuldig van persroosters gebruik gemaakt.De persroosters van Marotec

Marotec levert zeer robuuste gegalvaniseerde persroosters, welke we uiteraard voor u op maat kunnen maken. Onze persroosters zijn duurzaam, praktisch en makkelijk te leggen. Ze zijn roestvast en dus ook prima geschikt voor buitentoepassingen.

Belasting

Wanneer u persroosters bij ons wilt bestellen, is het belangrijk om te weten voor welke toepassing de persroosters gebruikt gaan worden, en in welke mate ze belast zullen worden. de druk die er op de persroosters komt te staan bepaald namelijk welk type persroosters voor uw situatie het meest geschikt is. Persroosters waar ook zware voertuigen overheen rijden vereisen vanzelfsprekend een hogere belastbaarheid dan een vloer van persroosters waar alleen op gelopen wordt.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze persroosters, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Marotec!

 

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

 

 

Leverancier van Persroosters