0643625286
info@marotec.nl

Marotec levert diverse vloerroosters. In dit artikel informeren we u over de voordelen en de mogelijke toepassingen van deze vloerroosters, alsmede het belang van het bepalen van de belasting ervan.

Voordelen vloerroosters

De vloerroosters zijn solide en gegalvaniseerd en leverbaar in elke gewenste maat. U kunt ze eenvoudig zelf leggen. De vloerroosters zijn praktisch en duurzaam, en omdat ze niet roesten kunnen ze ook buiten gebruikt worden.

Toepassingen

Vloerroosters worden op veel verschillende plaatsen gebruikt, met name op plaatsen waar veel met water gewerkt wordt. Hierbij kunt u denken aan stallen, autowasserijen, parkeergarages, daken, bruggen, trappen, buitensportaccommodaties, werkplaatsen en spuitcabines. Ook in de scheepsbouw, bij offshorebedrijven en bij waterbouwbedrijven worden veel vloerroosters gebruikt. Door een vloerrooster te plaatsen, kan water eenvoudig worden afgevoerd.

Belasting bepalen

Welk type vloerrooster voor uw situatie het meest geschikt is, hangt af van de toepassing en in hoeverre de vloerroosters belast zullen worden. Het draagvermogen van de diverse vloerroosters kan namelijk nogal verschillen. Door ons te informeren over waar u de vloerroosters wilt plaatsen, alsmede over hoeveel druk er op zal komen te staan, kunnen wij u van een deskundig advies voorzien. Op die manier bent u altijd verzekerd van een veilige toepassing van uw vloerroosters.