0643625286
info@marotec.nl

Schuifgordijn

Uw werkplaats of magazijn is in zekere zin het visitekaartje van uw bedrijf. Door gebruik te maken van de juiste afscheidingsgordijnen, kunt u de gewenste uitstraling creëren.

Onze schuifgordijnen zijn ideaal voor werkplaatsen en magazijnen.

Flexibele schuifgordijnen voor uw werkplaats of magazijn

Onze schuifgordijnen kunnen worden opgebouwd uit meerdere elementen van 2,4 of 1,2 meter breed, maar kunnen natuurlijk ook in alle andere gewenste maten geleverd worden. Andere breedte maten zijn natuurlijk ook mogelijk. De schuifgordijnen zijn verkrijgbaar met een kunststof of stalen gelagerde runner. De schuifgordijnen worden door middel van kunststof drukknopen aan elkaar bevestigd. Hierdoor zijn ze heel flexibel in gebruik. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen maar ook weer gemakkelijk weg te halen. Hierdoor kunt u uw ruimtes optimaal benutten.Onze schuifgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren: blauw, geel, grijs, gebroken wit of transparant. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een combinatie van bovengenoemde kleuren.

Toepassingen schuifgordijnen

Schuifgordijnen zijn voor veel verschillende dingen te gebruiken. De kans is groot dat het ook in uw geval van toegevoegde waarde is. Lees hier meer over de toepassingen van schuifgordijnen.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze schuifgordijnen, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Marotec!

 

 

✓Professioneel advies op maat
✓Hoge kwaliteit
✓Diverse kleuren

 

 

Leverancier van Schuifgordijnen