0643625286
info@marotec.nl

Bij grote ruimtes, zoals werkplaatsen en magazijnen, bestaat vaak de behoefte om de ruimte (tijdelijk) af te scheiden. In dergelijke gevallen bieden schuifgordijnen uitkomst! In dit artikel informeren we u over de voordelen en mogelijke toepassingen van schuifgordijnen.

Voordelen van schuifgordijnen

De schuifgordijnen van Marotec worden opgebouwd uit losse elementen van 1.2 of 2.4 meter breed, in elke gewenste lengtemaat. De elementen worden met behulp van kunststof drukknopen aan elkaar vast gemaakt, waardoor ze super flexibel in gebruik zijn; u kunt ze binnen een handomdraai ophangen en weer net zo gemakkelijk weghalen. Zo kunt u elke ruimte optimaal benutten. U heeft de keuze uit runners van kunststof of van staal. Daarbij zijn de schuifgordijnen leverbaar in diverse kleuren: blauw, grijs, gebroken wit, geel of transparant. Een combinatie van bovengenoemde kleuren is ook mogelijk! Zo kunt u schuifgordijnen samenstellen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Flexibele scheidingswanden

Schuifgordijnen zijn een zeer voordelige manier om een grote ruimte in kleinere ruimtes te verdelen. Ze voorkomen tocht, ongewenste luchtstromen, warmteverlies en koudeverlies, beschermen tegen stof, vloeistoffen en rook en kunnen zelfs dienen als geluidswering.

Schuifgordijnen worden veel gebruikt in fabriekshallen, werkplaatsen en garages, bijvoorbeeld als afscherming rond machines, als scheidingswand tussen een magazijn en een productieruimte of verschillende werkplaatsen in een garage en bij verfcabines.